1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Verzend- en 

– leveringsbeleid –

Verzendkosten

De verzendkosten verschillen per product en locatie. In je winkelmandje kun je door middel van het invoeren van je adres de definitieve verzendkosten zien. 

Ruilen of retourneren

We gaan ervanuit dat je alle informatie over het gekochte product zorgvuldig bekeken hebt en je bij eventuele vragen contact hebt opgenomen, alvorens het product te bestellen.

Blijkt het product toch ineens af te wijken van wat je verwachtte?

Bij Whispering Paper heb je vanaf het moment van ontvangst 7 dagen herroepings-, ruil- en retourrecht. Stuur een mailtje naar Marthe@WhisperingPaper.com om aan te geven dat je je product wilt retourneren. Voor bestellingen onder de €100, krijg je het betaalde bedrag exclusief verzendkosten terug.  De kosten van de retourzending kan helaas niet vergoed worden.

Maak je gebruik van je herroepingsrecht? Stuur dan het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking terug. Daarnaast dienen de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en vlekvrij te zijn. Wanneer je een gratis artikel hebt ontvangen dat hoort bij het artikel dat je terugstuurt, dan ontvangen wij deze ook graag retour.

Hoe kan je een bestelling retourneren?

Je kunt contact opnemen via e-mail (Marthe@WhisperingPaper.com). Via die weg krijg je alle verdere informatie over jouw retourzending.

Ruilen of retourneren

Houd er rekening mee dat je de verzendkosten zelf moet betalen wanneer je een artikel ruilt of retourneert. Dit geldt ook wanneer het artikel niet per gewone post kan worden teruggezonden en wanneer je in plaats daarvan een nieuw artikel bestelt.

Garantie of verkeerd artikel geleverd

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Ontvang je een defect artikel of hebben wij een verkeerd artikel geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op (Marthe@WhisperingPaper.com). Wij regelen de retourzending. Afhankelijk van het product zorgen wij bij een productiefout voor vervanging, reparatie of terugbetaling.

Geld terug

Wanneer je een bestelling hebt geretourneerd, wordt het tegoed binnen 10 werkdagen teruggeboekt op jouw rekening.